Sport på TV och streaming idag

eurosport

eurosport-2

Vanligt förekommande frågor om vår Tv-guide & Tv tablå

Vi hämtar innehållet och uppgifterna direkt från tv kanalerna och om ni upplever att en kanal visar fel information vid ett flertal tillfällen så rekommenderar vi att ni tar direkt kontakt med kanalen. Men ha i åtanke att tv-kanalerna kan ibland ändra i sin tv tablå i sista minuten pågrund av olika anledningar.
Hos oss kan ni se de allra populäraste kanalerna i Sverige. Om du saknar en kanal så skicka gärna in ett meddelande till oss så ska vi försöka att även inkludera den.
Hos oss kan ni se tv-program, film och sport för en vecka framåt.
Vår webbplats är uppbyggd för att fungera lika bra på en liten skärm som t.ex mobil eller surfplatta. Det går jättebra att lägga till hemsidan som app-ikon på mobilen eller surfplattan. Det skiljer sig lite beroende på vilken webbläsare du använder dig av. Här finns en guide om hur man lägger till oss som app-ikon: Lägg till app-ikon

Vi erbjuder en tv-tablå med sport

På denna delsida får du ta del av en tv-tablå med sport. Det vill säga en tv-tablå med alla bra sportkanaler såsom alla sportkanaler från såväl Viasat som C More.

Så använder du tv-tablån för sport

Om du bara vill ha information om vilken sport som sänds idag räcker det att titta på denna delsidan. Men om du vill veta vilken sport som sänds i veckan klickar du först på den kanal du gillar, sen väljer du vilken dag du vill ha en sport-tv-tablå för med hjälp av datumfliken i nästa vy.